FACILITEITEN VAN 'T AMSTERDAMMERTJE

“Heerlijk dineren, zakelijk lunchen of iets bijzonders vieren? 't Amsterdammertje heeft alle faciliteiten om u culinair te voorzien.”

Reserveer voor Lunch Reserveer voor Diner

Jeunes Restaurateurs d´Europe

Na het succes in Frankrijk werd in 1993 ook in Nederland Jeunes Restaurateurs d'Europe geïntroduceerd. Inmiddels is Jeunes Restaurateurs D'Europe Nederland uitgegroeid tot een restaurantgroep waar 34 restaurants, verspreid over heel Nederland, bij zijn aangesloten.

De jonge, ambitieuze chefs van JRE combineren hoogwaardig culinair vakmanschap met passie voor de Europese gastronomie en respect voor lokale tradities en producten. Zij zijn thuis in de innovatieve en inventieve kookkunst, zonder de culinaire erfenis uit het oog te verliezen.

De JRE-restaurants onderscheiden zich qua locatie, interieur, omgeving en service. Door hun krachten te bundelen en hun kennis en passie te delen, kunnen de JRE-restaurateurs onder het motto Talent & Passie hun gasten verrassen met een gastronomisch innovatief product: het Jeunes Restaurateurs menu.

U kunt zich ook bij 't Amsterdammertje culinair laten verrassen met het Jeunes Restaurateurs menu. Uiteraard houdt chef-kok André Gerrits rekening met uw (dieet)wensen!